lørdag den 29. marts 2014

“Pleasure in the job puts perfection in the work.”

Der var højt humør, fulgesang og ikke mindst overdentligt dejligt vejr i formiddag, da vi mødtes nogle stykker i klubben for at få sat dressurhegnet op og gjort klar til årets udendørsstævner.

For første gang i de fem år vi har haft det nye dressurhegn, har det været nede over vinteren, på grund af al den blæst, vi har haft. Derfor så vi lige vores snit til at få det vasket, inden det skulle sættes op igen, så det var fint til årets første udendørsstævne, som løber af stablen her den 3.-4. maj.

Med god hjælp fra store og små fik vi i løbet af to timer vasket alt hegn og sat det op. I så godt selskab føltes det ikke engang som arbejde, men mere som en hyggelig selvfølge.
    På trods af, at det sværeste rent faktisk var at få hegnet til at står lige, efter det var samlet, blev det faktisk et super godt resultat, og de to dressurbaner står nu i alt deres pragt og skinner.

Som sagt løber vores første udendørsstævne af stablen den 3.-4. maj. Det er årets Sydhavscup, som afholdes i samarbejde med Lollands Sportsrideklub. Vi glæder os meget til at komme rigtigt i gang med udendørssæsonen igen, og ikke mindst til at byde de lokale klubber velkommen til Sydhavscuppen 2014.

I morgen får vi igen fint besøg af Susanne Baarup, som afholder kursus hele dagen. Bente laver dejlig mad, så det kan ikke være bedre. Jeg glæder mig meget til at ride for Susanne igen, og ikke mindst til en dag i selskab med nogle af de skønneste mennesker jeg kender.

Her kan I lige få et par billeder med fra dagens arbejde :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar