tirsdag den 4. marts 2014

"There are two primary choices in life: to accept conditions as they exist, or accept the responsibility for changing them."

I torsdags holdt vi generalforsamling. Og som sædvanligt fristes man til at sige gik det jo stille og roligt for sig. Vi fik hygget og delt en masse gaver ud. Selve generalforsamlingen tog knapt en time, og de lidt mere end 50 fremmødte personer klappede når tid var og fik samtidig valgt Rikke Karkow ind i bestyrelsen og Pernille Friis ind som ungdomsmedlem. Vi fik uddelt en masse dejlige rangliste pokaler og gaver ud, og samtidig så fik Sys Holstein årets skulderklapspokal mens Carsten og Pia Mikkelsen fik Poul Kruses vandrefad. Samtidig blev både Charlotte Munch samt Bjarne og Dorit Kruse udnævnt til æresmedlemmer, så deres skilte hænger nu så flot ved siden af vores øvrige æresmedlemmer på søjlen i ridehuset. Derefter var der mad, og der blev tid til vanlig hygge i Cafetutten inden sengetid. 

Pernille tager med vores helt egen Herningrytter Lenette til netop Herning, og hun har lovet at rapportere derovre fra, og hun skylder også en opdatering fra weekendens klubmesterskab - det glæder vi os til at høre om. I mellemtiden håber jeg at nå at skrive lidt om ECCO-cuppen, som foregik i samme weekend som  klubmesterskabet. Der er liv i klubben, og dermed også her på bloggen. Håber I får en dejlig dag, og byd det længe ventede forår hjerteligt velkommen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar