onsdag den 5. marts 2014

"It doesn't matter if you win or lose, as long as you are satisfied with your own result."


I den forgangne weekend skulle Sakskøbing Rideklub finde 2014s fire klubmestre, en for ponydressur, en for hestedressur og ligeledes en for ponyspring og en for hestespring. Det var tilmeldte ekvipager på alle niveauer, for der blev konkurreret på tværs af klasserne, så alle klubbens medlemmer, uanset niveau, havde mulighed for at deltage.

Stemningen var høj, og hestene skinnede om kap med solen på denne flotte forårsdag, hvor tågen dog lå tæt om formiddagen, da jeg ankom lørdag, og vinderen af ponydressuren netop skulle udråbes, der var fem tilmeldte ekvipager og vinderen blev Vicky Pejter Larsen på Roløkke Carte d’or, der red en LA3 til lige omkring 66%!Jeg skulle selv deltage i hestedressuren, så det blev desværre ikke meget ridning, jeg fik at se. Men der var hele 25 tilmeldte i alt lige fra LD1 til MB3 og hele dagen i gennem blev der vist super flotte procenter fra både rutinerede og urutinerede heste som ryttere. Lenette Lundquist løb af med sejren på den unge Don Primo Unik med hele 73% i FEI’s 5-årsprogram. Sidste års vinder af klubmesterskabet Tina Jeppesen blev dette års nummer to med 71% i MB0.
-Jeg selv skulle ride en LA2 på min unghest, og med dagens 7. højeste procent nåede jeg lige nøjagtig at få en af de store eftertragtede rosetter :)

 


 
Søndag bød på springning og fart over feltet, hestene kastede sig over frygtløse over springene, og rytterne holdte dem inde i bittesmå vendinger, mens de kæmpede mod sekunderne, og det var også kun millisekunder, som skilte de placerede ad. Vinderen af ponyspringningen blev den forsvarende klubmester Caroline Høj på ponyen Roløkke Softice, som pudsigt nok er bror til den pony, der vandt for ponydressuren dagen i forvejen ;) Super sejt! I hestespringningen vandt Sasha Bech Petersen på Redhot Patrick, der red så hurtigt, at de næsten var ude af banen igen, inden de var kommet ind ;)

 Weekenden forløb som planlagt og uden nogle forsinkelser, og cafetut-personalet arbejdede på højtryk for at betjene de mange ryttere og tilskuere, der var mødt op for at bakke deres bekendte op, rosetterne var som sædvanligt kæmpestore, og de prydede hestenes skinnende trenser, da de efter hver afsluttet klasse stillede sig op til fotografering.

Mange Kærlige Hilsner Pernille Friis

  Tak til vores fantastiske fotograf Tina Jeppesen for alle de fine billeder, "klubmester i fotografering" må vi vist godt kalde dig! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar