mandag den 5. august 2013

“The secret to getting ahead is getting started.”

...og derfor har vi netop startet denne blog. Vores navne er Emily og Sabrina, og vi er juniorrepræsentanter i Sakskøbing Rideklubs bestyrelse. Vi er begge afgåede ponyryttere, og er i gang med jagten på nye heste.


Emily og Nerle på hjemmebane i Sakskøbing
Emily er født i 1995 og har med sin 1'er pony, Nerle, konkurreret på landsplan i ponydressur i Danmark. Hun er netop startet i 3. g., og har planer om at rejse til England når hun er færdig.
Sabrina og Rembrandt til hold DM i Frerikshavn


Sabrina er født i 1996 og har ligesom Emily konkurreret i dressur på landsplan, på sin gamle pony Rembrandt. Sabrina er efter et år på Brøderup Ungdomsskole, på vej til Handelsskolen, hvor hun skal tilbringe de næste tre år.
Denne blogs primære formål er, at give gode råd, og vejledning i hvad vi mener er nødvendigt for den daglige omgang med heste. Derudover vil der engang imellem være "temaer", hvor vi ud over de daglige opdateringer går mere i dybden med større emner.
 

Vi håber I vil følge med i vores dagligdag på Sakskøbing Rideklub, vi glæder og i hvert fald til at komme rigtig i gang, og vi har store planer med bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar