mandag den 5. august 2013

"If you want a stable relationship - get a horse!"

Sakskøbing Rideklub holder til på Kjeldmosegaard i udkanten af Sakskøbing. Vi er en velrenommeret klub, der har eksisteret siden 1975.

I Sakskøbing Rideklub sætter vi pris på det individuelle. Rytterne har mange forskellige indfaldsvinkler til ridesporten. Der er plads til alle, hvadenten du starter stævner, rider i naturen eller træner horsemanship har ingen betydning. Alle er på forskellige niveauer, enten lokalt, nationalt og nogle konkurrerer endda i internationale sammenhænge. Fælles for alle er, at vi er engagerede i hestelivet, og det er noget klubben er rigtig stolt af.


Dorit og Bjarne Kruse ejer stedet. Klubben lejer sig ind i stalde, ridehus, folde og udenomsfaciliteter, og har det overordnede driftansvar. Dorit og Bjarne har gennem alle årene har været tilknyttet rideklubben. De følger med i livet blandt rytterne og hestene, og i de aktiviteter som foregår. 

Line er ansat til at vagetage den daglige pasning af hestene.
Vi kan tilbyde opstaldning i 31 bokse som udlejes til interesserede hesteejere, der lægger vægt på at være med i et fællesskab og få glæde af den inspiration, det er at møde alle vi andre som benytter klubbens faciliteter. 

For mere information kan I gå til klubbens hjemmesider
www.sakskobing-rideklub.dk
www.instagram.com/sakskobingrideklub
www.twitter.com/SarDenmark 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar