lørdag den 21. december 2013

“One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.”


I Sakskøbing Rideklub startede julen d. 22/11 med vores årlige julefrokost. Vi mødtes kl. 18:00 i Cafetutten, hvorefter vi nød en udsøgt julefrokost. Den første omgang bød på sild, tarteletter og lækker laks. Næste omgang bestod af and, røget kød og grønlangkål. Til en så gennemført traditionel julefrokost hørte selvfølgelig juleøl og vin.

Efter hovedretten blev der spillet pakkeleg. Traditionen tro blev der råbt og skreget, kastet og løbet og snydt som bare pokker. Heldigvis var alle i godt humør og ved godt helbred ved legens udgang, og vi kunne afslutte vores middag med ris a’ la mande.

Desværre var julefrokosten blevet lagt samme aften, som Mads Langer gav koncert i Nykøbing, og vi mistede lidt selskab dér. Men da de gamle og trætte var kørt hjem og til Mads Langer koncert festede de unge videre i Cafetutten ;)

Aftenen fortsatte med hyggeligt samvær og som altid blev der drukket Gajolshots med Hr. Inspektør Bjarne Kruse.
    Omkring midnat sluttede vi af med at sige godnat til hestene inden vi tog hjem og fik lidt tiltrængt søvn.

Julefrokosten er en af de store sociale begivenheder i Sakskøbing Rideklub, og noget vi ser frem til hvert år. I år var ikke mindre end 50 tilmeldt og dermed var der fyldt godt op i vores herlige Cafetut. Vi glæder os allerede til næste år.

Jeg har lovet jer en lille konkurrence, og det eneste I skal gøre er at svare på følgende spørgsmål i en kommentar til dette oplæg.

 Denne britiske equipage har netop slået verdensrekorden i Grand Prix Kür. Hvem er de, og hvad lyder deres nye verdensrekord på?
Denne equipage har gennem mange år været en fast del af det danske landshold. Hvem er de, og hvad er specielt ved netop denne opvisning, hvor dette billede er taget?
Denne hest overraskede alle ved VM i 2006. Hvem er den, og hvorfor sluttede dens avlskarriere så pludseligt?


1 kommentar: