tirsdag den 14. april 2015

"Easter is the only time of the year, when it's perfectly safe to put all your eggs in one basket."

Sabrina og jeg havde i starten af april en hel uges påskeferie, og i samarbejde med Hannibal havde vi fået arrangeret en lille skattejagt skærtorsdag for klubbens yngste medlemmer, som havde taget deres familier med. :)
Vi mødtes sidst på formiddagen for at bage, lave slikposer, udlægge poster og dække op. Vi havde glædet os, for der var faktisk mange flere tilmeldte, end vi havde forventet, når nu det var i påsken, og mange familier ofte er til påskefrokoster i de dage.
Klokken 13 var der fuldt hus, og vi startede med at fordele holdene og udlevere skattekortene, som Hannibal kreativt havde tegnet op og brændt i kanterne. Holdene var vildt hurtige, og på trods af 8 poster var det første hold allerede tilbage kun 25 minutter efter, at vi havde sendt dem af sted, og de resterende hold kom hurtigt efter.
På 6 af posterne gjaldt det om at samle æg og bringe dem tilbage uden revner, dette gik ikke lige godt for alle hold, men vi blev enige om, at så længe de havde de fleste stumper med tilbage, så gik det også, fordi holdene havde gjort rigtig meget ud af at få så mange stykker som muligt af de u-kogte æg med tilbage.
Den 7. post var at tage et billede af to gemte påskeharer, og den sidste var gemte guldmønter, som skulle bringes med hjem.

Mens de hjemvendte hold ventede på resten, blev der udleveret præmier og slikposer, hvor der var præmier til 1. og 2. pladsen. Da alle hold var kommet i mål, serverede vi boller, kaffe, varm kakao og the. Alle de unge mennesker var så dejlig entusiastiske og engageret, og det er en fornøjelse at lave sådan et arrangement, når alle - både unge og gamle - bakker op! :)

Dagens vinderhold!

Vinderholdet, som netop har fået tjekket alle posterneVores flotte 2. plads!

Alle seks æg er her bragt med hjem!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar