mandag den 2. marts 2015

“It is our attitude at the beginning of a difficult task which, more than anything else, will affect it’s successful outcome.”

Således er årets klubmesterskab netop afsluttet. Og sikke en spændende weekend det har været - især springningen er altid lidt nervepirrende ved sådan et mesterskab. Generelt har niveauet været skyhøjt især i dressuren var der lagt op til kamp om placeringerne og alle placerede endte da også over de magiske 70%. Lenette og Primo kom efter en længere stævnepause voldsomt stærkt igen og genvandt titlen som klubmestre med intet mindre end 78% - stort tillykke med det! Ponyernes niveau spændte lige fra lille Cirkeline på Puk, der red LD1 til Ida og Nachos, som red PRI. Fælles for ponyernes dressurmesterskab var dog den flotte ridning og det evigt gode kammeratskab. Ida og Nachos blev klubmestre i denne omgang med intet mindre end 71% - så flot!
     Channe Bech Petersen blev klubmester i ponyspring og efter en spændende omgang i hestenes springmesterskab, kunne Mie Christiansen på Elsa pryde sig med titlen som klubmestre for hest.

Sidst men ikke mindst blev der midt i hestenes springmesterskab afbrudt med en lidt festivitas - og noget følelsesladet noget af slagsen. I anledning af at det netop denne dag var 40 år siden Bjarne overtog Kjeldmosegaard, modtog han og Dorit en jubelæumssløjfe og lækker vin. Derudover holdt Hannibal en lille grådfyldt tale og takkede mange gange på bestyrelsens vegne for deres uvurderlige hjælp. Det var en smuk lille begivenhed, som blev afsluttet med bragende klapsalver til Bjarne og Dorit. Herfra skal også lyde 1000 tak for at I er alt det, I er for klubben :-)

Fantastiske Bende og Hanne var igen i køkkenet og sørgede for at ingen gik sultne fra ridestævne - her er lidt facts vedrørende, hvad vi har fortæret af mad:

15 pakker toast
9 bradepander kage
4 franskbrød
8 kilo gulerødder
og hold fast 
Pasta og kødsovs af 30 liter sovs og 15 kilo fars!!

Årets sponsormiddag blev afholdt i forbindelse med springmesterskabet, og der blev kredset lidt ekstra for detaljerne, for de mennsker, der gør at vi kan holde rideklubben kørende.
Her stod menuen på

Tunmousse
Kalvesteg og
Lagkage med hindbærskum og tobleronemousse

Hvis dét lyder som noget man kunne tænke sig næste år, kan jeg da kun anbefale at man bliver skiltesponsor i Sakskøbing Rideklub - vi tager imod med kyshånd ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar