fredag den 20. februar 2015

Godt begyndt er halv fuldendt...

Årets generalforsamling var igen en succes. Flot tale fra formanden - super flot regnskab, der blev godkendt uden hverken spørgsmål eller bemærkninger!

Hannibal, Maria, Pernille og jeg var på valg i år, og da Tanja Pless har valgt at takke af efter en super indsats, havde vi brug for et nyt bestyrelsesmedlem. Vi fra bestyrelsen foreslog Tina Jeppesen, der sammen med os andre blev valgt ind med klapsalver fra medlemmerne - tak for det! :-)
Indenfor den nærmeste tid vil vi konstituere os, og så begynder arbejdet.

Der blev luftet et par enkelte emner under evt. Bl.a. informerede Randi på vegne af hende og Hans Hermann, at de gradvist ville begynde at trække sig tilbage fra Hippoaden, og lade et nyt hold komme til. De vil dog fortsat have en finger med i spillet hele vejen igennem :-)

Herefter var det tid til alt det sjove. Ranglister og uddelinger af diverse fade og priser. 

Vinderen for ponydressur blev Channe Bech Petersen og Firfod Jitterbug, for ponyspring blev det Sofie Berg og Catch Me If You Can, for hest dressur blev det Lotte Postborg og Landiano og for hest spring blev det Janni Krygermeier og Cissé Qnego - stort tillykke fra os!

Modtager af Paul Kruses vandrefad blev i år det nye bestyrelsesmedlem Tina Jeppesen, der glædeligt kommer helt oppe fra Sjælland af til selv de mindste arrangementer - vi sætter stor pris på Tinas dejlige selskab, så dette var fuldt fortjent!

Årets skulderklapspokal gik i år til Gitte Olsen, der på trods af, hun dagligt kæmper med en sygdom, stadig rider, og deltager aktivt i klubben - især i forbindelse med Hippoaden. Stort tillykke og et ekstra skulderklap herfra - sejt gået!

Som overskriften antyder, er godt begyndt halv fuldendt, og jeg synes bestemt, vi er kommet godt i gang med dette helt særlige år, der jo markerer vores 40-års jubilæum! Derfor kan vi vidst godt forvente os lidt ekstra hele vejen rundt - vi glæder os i hvert fald meget :-)

Vanen tro sluttede vi af med lidt sandwich, kage og masser af hyggesnak!
Her er lidt billeder fra en hyggelig aften :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar