onsdag den 25. juni 2014

"Når ikke vi pløjer og harver og tromler, når koen sin middag i kløveren gumler: da går ungdom til dans på dit bud sankte Hans! ret som føllet og lammet, der frit over engen sig tumler."

Så er årets Sankt Hans overstået, og midsommeren har for alvor taget fat. Selvom vejret disse dage ikke er, hvad alle os med sommerferie kunne håbe på, så kender jeg en del bønder, der længes efter regn.

Sankt Hans går som regel ikke uset forbi i Sakskøbing Rideklub, og heller ikke i år. Vi mødtes i mandages i Cafetutten til grill og hyggeligt samvær. Bende havde været på plettet hele dagen, og der var linet op med alverdens tilbehør, som vi nød sammen med vores medbragte grillede kød.

Efter maden var det tid til den årlige rundboldkamp. Ingen nåde blev udvist, og ingen regler blev overholdt - bortset lige fra den vigtigste - pigerne vinder altid! Det blev til mange billige grin, og venlige drillerier, og vi havde det rigtig sjovt. Derefter fulgte desserten, som var lækker chokoladekage med is og jordbær, samt mulighed for at grille skumfiduser på, hvad der var tilbage af gløderne fra grillen.

Sankt Hans blev igen i år alt hvad jeg havde håbet på, med hyggeligt samvær, lækker mad og nogle af de herligste mennesker jeg kender.

For nogle af os (læs: mig) fortsatte festen på Marielyst, hvor det blev til et herligt gensyn med en masse venner.

Pernille og jeg har overstået vores sidste eksamener og er gået på ferie, så nu ser vi frem til Klovnestævnet den 5. juli og derudover skal vi igang med at planlægge vores miniridelejr, som vi glæder os meget til at afholde.

Med ønsket om en herlig midsommer
/Sabrina
Ingen kommentarer:

Send en kommentar