mandag den 5. maj 2014

"Study while others are sleeping; work while others are loafing; prepare while others are playing; and dream while others are wishing."

Jeg går ud fra, at det ikke er gået mange menneskers næser forbi, at der i den forgange weekend var ridestævne i Sakskøbing. Nærmere bestemt den første afdeling af årets Sydhavscup, og hvilket stævne!

Stævnearrangørerne har de sidste uger arbejdet på højtryk, for at få alt klar. Især den allersidste uge op til stævnet har der været fuld knald på, da der skulle laves startlister, holdlister osv. Det kunne jo ikke nytte noget, at man f.eks. skulle ride på to baner samtidig, eller at der var fem timer mellem to starter, hvis man ingen boks havde. Derfor var det et puslespil af dimensioner, og vores kære formand har i den grad taget alle nødvendige hensyn og kom ud med et fantastisk godt tilrettelagt program.

De sidste par dage op til stævnet fik alle arealerne en kærlig hånd, og vi kan takke inspektøren Bjarne og hans søde viv Dorit, for at stævnepladsen skinnede. Hannibal og Hanne Arboe stod for udsmykningen, og temaet var vældig fint og gennemført med sydhavspalmer, ananaser, sand og muslingeskaller. Bende og Hanne har lavet mad i flere dage, for at opretholde den vanlige standard.

Der var hjælpere i alle afskygninger hele weekenden, lige fra parkeringsvagter til skrivere for dommerne, banepersonale, sekretariathjælp og alle de andre ting, der får sådan en weekend til at hænge sammen.

Alle disse forberedelser og hjælpende hænder gjorde, at da vi nående lørdag morgen var alt klappet og klart, og det spillede bare hele weekenden. Ingen problemer, forsinkelser eller noget. Det var et helt fantastisk stævne, som vi efterfølgende har fået meget ros for.

Sydhavscuppen i tal:

120 dressurstartere
14 dressurhold
86 springstartere
9 springhold

18 kg. frikadeller
14 kg. kartofler
3 kg. kyllingekød
60 sandwichboller
150 parisertoast
og oceaner af kage
ALT ER VÆK


Vi glæder os rigtig meget til at besøge Halmtofte sidst på måneden og til at få afgjort alle konkurrencerne. 

Afslutningsvis vil jeg gerne sige tak til alle, der har været med denne weekend. Jeg har personligt glædet mig rigtig meget, og jeg synes det var nogle fantastiske dage.

Mange hilsner Sabrina :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar