mandag den 21. april 2014

“Easter was when Hope in person surprised the whole world by coming forward from the future into the present.”

Så blev det tid til den årlige påsketur - et sandt tegn på, at det er ved at foråret for alvor er sat ind, og at sommeren er lige om hjørnet.

I år havde vi udover Morten og Benitas vogn, fået lov at låne en ekstra vogn. Vi var så heldige, at der både medfulgte kuske og heste, så vi kunne koncentrere os om at gøre, hvad vi gør bedst - snakke og hygge os til hest.

Vi var en 35 - 40 stykker afsted med ca. halvdelen til hest og halvdelen i vognene. Kl. 10:00 red vi fra Kjeldmosegaard og startede turen i en nærliggende skov, hestene var selvsagt i et herligt forårshumør. Få af dem er vant til at gå tur i så store flokke og slet ikke i selskab med to store vogne, så der var gang i dem, de første par kilometer. Efter et par uheld (heldigvis uden nogle skader) kunne vi samlet  holde opfriskningspause ligeover halvvejs.

Turen hjem gik for de flestes vedkomne mere stille og roligt, og da vi efter 13,65 kilometer (ifølge Oles ur) kom tilbage på Kjeldmosegaard var det med trætte og glade heste. Da de var sadlet af og enten sat på fold eller i stald, alt efter behov, spiste vi medbragt frokost i Cafetutten. Det blev til endnu gost og vel en times hygge, og vi var så heldige, at søde Rikke endnu engang havde bagt lagkage til os. :-)

Nova og jeg takker for en rigtig hyggelig tur, endnu engang i det bedste selskab, og her får I igen igen lidt stemningsbilleder med, med ønsket om en herlig 2. påskedag. :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar