mandag den 4. april 2016

"Teamwork opdeler opgaverne og fordobler succen"

"Hvad søren? Er der nu gang i bloggen igen igen?"
"Jaja - nu skal vi høre om hvordan de to tøser loooover at holde liv i bloggen igen..."

SORRY! Der er ikke andet at sige, end at Pernille og jeg simpelthen ikke er omhyggelige nok til at få skrevet indlæg til bloggen, og det er vi naturligvis kede af. Selverkendelsen er dog i højsædet i disse dage, og vi har indset at det nok ikke bliver ret meget bedre fremover, selvom vi gerne ville det.

"Åh nej, lukker bloggen så for alvor ned?!"

- Neeeeej da!
Efter et yderst innovativt konstituerende bestyrelsesmøde, blev vi enige om at prøve at køre bloggen på en ny måde!
Således vil bloggen i høj grad fremover bestå af gæstebloggere. Gæstebloggerne kan være alle lige fra din nabo i stalden til dommere, TD´ere mv. Alle der synes de har noget at byde ind med er velkomne til at sende et indlæg til mig, Sabrina på Facebook. Så lægger jeg det i kø, og forhåbentligt får vi på den måde en masse spændende input, fra alle de søde mennesker fra hesteverdenen.

Det første indlæg har vi allerede klar, og vi glæder os utroligt meget til at præsentere den aller første gæsteblogger i løbet af ugen!

Ud over (ALLE) de frivillige indlæg, vi glæder os til at få, vil vi også lave noget opsøgende arbejde og få nogle (synes vi) interessante mennesker til at skrive lidt til os - forslag modtages også her med kyshånd!

Jeg håber alle kan forstå vores beslutning, og ligeledes fremover vil bakke op om bloggen.

Mange hilsner Sabrina!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar