søndag den 20. oktober 2013

"Autumn is a second spring where every leaf is a flower."

It's fall - time fall in love...

Efteråret er uden sammenligning min yndlingsårstid - man kan stå op om morgenen og se det har regnet og så kan det alligevel blive den smukkeste dag i ugen. Det er den eneste årstid, hvor man virkelig sætter pris på en solskinsdag, fordi man ved, at de vil blive sjældne de næste måneder. Det er en årstid, hvor man kan juble af glæde, fordi det er fjorten grader varmt, og man kan ride tur uden at fryse ihjel. Desuden synes jeg personligt, at efteråret er den smukkeste årstid.


I dag har vi været ude og skridte tur efter en god træning. Man kan kun blive i godt humør, når man kan ride afsted med åben jakke ogi godt selskab. Man kan mærke hvordan hestene kvikker op, og efter flere dage i ridehuset igen fylder energidepoterne med den friske luft.

Her i weekenden har vi haft et noget anderledes arrangement i stalden og i lokalområdet. Der var nemlig DM for sporhunde! Det var sjovt at have nye mennesker på besøg, og utroligt fascinerende at se så dygtige hunde, der uden tøven gik næsten fejlfrit rundt på markerne. Ekstra sjovt var det jo, at det var lokale Jan Herneth med hunden Chades Odessa, der vandt, vi ønsker Jan og Odessa stort tillykke med titlen. Jans viv Bende har hest på Kjeldmosegaard, og de havde stået for arrangementet.

Jeg håber alle, der har haft ferie, har haft en god én af slagsen, og at alle andre holder ud indtil jul ;)
Her får I lige et par billeder, som jeg tog på vej hjem fra stalden i dag.
Mange hilsner Sabrina
Hannibal og Sofus har været i skoven i dag. Hun fangede dette smukke hjerte i trækronerne som vi lige ville dele med jer.

Sofus var godt nok ikke med til DM, men det afholder ham ikke fra at nyde en tur i skoven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar